Banner
Afbeelding: repre

Collecties

U kunt  bij ons diverse collecties vinden.

Medisch,  horeca, beveiliging, foodkleding, maritiem, logistiek of technische dienst en een grote sortering veiligheidsschoenen ligt standaard op voorraad. wij kunnen veel bedrijven van top tot teen aankleding met verschillende stijlen. Heeft u een bepaalde kleur die u terug wilt laten komen? Dat uiteraard mogelijk, wij vinden het een uitdaging om een complete lijn bij elkaar te zoeken die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Er is een ruime keuze in standaard voorraad maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om specials in de kleuren of wensen voor het bedrijf te laten maken. Hiervoor werken wij samen met een aantal leveranciers. U kunt een mailtje sturen voor meer informatie of u mag bellen met Karin. Zij vertelt u graag meer of maakt een afspraak indien u dat wenst. 

 

jill wit
3780-leren-schort-met-verstelbare-nekband-riemsluiting-handdoeklus-badge-82
giovanni-capraro-dames-blouse-luca-met-button-down
Collecties-DNA
Afbeelding: KK100 lime heren

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om vanaf 150 stuks casual kleding te laten maken in het door u gewenste model of kleur, denkt u aan t shirts, polo's of sweaters.

Zoekt u iets speciaals dat u niet ziet op de webshop of website, mailt of belt u dan even, de kans is groot dat we het wel hebben of kunnen bestellen. Het is onmogelijk om ons enorme assortiment te laten zien op internet.

Voor medische kleding geldt dat we dit vanaf 100 stuks kunnen maken.